Mis intenties

 

Vrijdag 2 december 20.00 uur: Taizé-viering.

Zaterdag 3 december 19.00 uur: Viering van Woord en Gebed. Misintenties zijn opgegeven voor: Gerardus Wijgergangs en Tineke van der Pas.

Zondag 4 december 9.30 uur: Eucharistie viering met medewerking van het Parochiekoor. Misintenties zijn opgegeven voor Wim van Grinsven

Zaterdag 10 december 19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Parochiekoor. Misintenties zijn opgegeven voor: Jan en Tonny van Schijndel- van Helvoort namens kinderen en kleinkinderen. Annie van der Heijden- van Zoggel vanwege haar verjaardag. Toon Haazen namens zijn vrouw en kinderen. Hein en Lien van Driel Spierings.

Zondag 11 december 09.30 uur: Viering van Woord en Gebed met samenzang. Misintenties zijn opgegeven voor: De overleden ouders Schouten- van Lokven namens de kinderen. De overleden ouders Gerardus van Oss- Vos.

Vrijdag 16 december: 13.30 uur: Huwelijksmis van Stef Bours en Cindy van Raay

Zaterdag 17 december 19.00 uur: Viering van Woord en Gebed. Misintenties zijn opgegeven voor: Piet van Sleeuwen vanwege zijn verjaardag. De overleden ouders Jan en Antje van Daal- van Boxtel en zoon Chris.

Zondag 18 december 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Parochiekoor.

12.00 uur: Doop van Vince van Zoggel. 16.00 uur: Kerstsamenzang